شتاب زدگی در هوشمند سازی به صلاح کشور نیست

شتاب زدگی در هوشمند سازی به صلاح کشور نیست به گزارش دیجیتالر، رییس پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات اظهار داشت: هوشمندسازی نیازمندی هایی دارد و شتابزدگی در این زمینه به صلاح کشور نیست، بدین سبب همکاریهای بین دستگاهی دراین خصوص بسیار اهمیت دارد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از مهر، لیلا محمدی رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری رویداد نقش تنظیم گری در توسعه اقتصاد دیجیتال که امروز بامداد در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد با اشاره به این که که این رویداد با هدف آشنایی متولیان و مجریان با موضوعات تنظیم گری تکنولوژی های جدید همچون نسل های جدید شبکه های اختصاصی همچون 5G، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در صنایع و هم افزایی اقدامات برای توسعه و نفوذ این فناوری ها و افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد کشور برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: ما به عنوان بدنه دانش متولی توسعه اقتصاد دیجیتال هستیم و دراین خصوص صنایع بسیار همکاری کردند و کار بسیار زیادی انجام شده که امیدواریم ثمرات آن دیده شود.

وی ادامه داد: در برنامه هفتم رشد اقتصاد دیجیتال تأکید گردیده است که این رشد می تواند در بخش سرمایه گذاری و راندمان باشد.

محمدی در ادامه اشاره کرد: پژوهشگاه از سال ۱۳۴۹ با همکاری ایران و ژاپن شکل گرفت و در دوره های مختلف نقش خودش را اجرا کرده است و در دوره ی جدید و ماموریت های جدید وزارت ارتباطات، پژوهشگاه به عنوان بدنه دانشی که ذیل حاکمیتی دارد نقش مختلفی دارد یکی از آنها پژوهش است. ایشان سپس اشاره کرد: توسعه زیر ساخت های آزمایشگاهی در کشور اهمیت دارد به سبب سابقه پژوهشگاه در ایجاد لابراتوار این کار دنبال می شود و در بخش خصوصی و دانشگاه ها این مساله مهمست و ما نقش اساسی داریم و در دولت جدید پژوهشگاه نقش لابراتوار مرجع را دارد. محمدی اضافه کرد: بخش مهم دیگر شتاب فناوری است به شکلی که تخصص افراد در دانشگاه ها حال کفاف نمی دهد بدین سبب بخش آموزش های مهارتی و باز آموزی متخصصین خیلی مهمست که این از دیگر اقدامات پژوهشگاه ارتباطات است. رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: هوش مصنوعی به شکل گسترده در دنیا کار می شود و روزانه ابزار جدیدی دراین خصوص معرفی می شود که کمک بسیار زیادی به افزایش راندمان می کند، نیاز است تمرکز ویژه ای در این بخش داشته باشیم. محمدی اضافه کرد: پژوهشگاه ارتباطات از سال ۱۳۹۹ هوش مصنوعی را با دستور ریاست جمهوری پیگیری کرد اما باید از موازی کاری ها و تحمیل هزینه به کشور جلوگیری نماییم. او در آخر با تأکید بر هوشمند سازی اظهار داشت: با بوجودآوردن تکنولوژی های جدید، شرکتها به نیروهای متخصص نیاز دارند البته پایه دانشگاهی آن وجود دارد اما در عرصه فاوا پژوهشگاه نقش کلیدی ایفا می کند. در برنامه هفتم توسعه بر هوشمند سازی تأکید گردیده است که این هوشمندسازی نیازمندی هایی دارد و شتابزدگی در این زمینه به صلاح کشور نیست، بدین سبب همکاریهای بین دستگاهی دراین خصوص بسیار اهمیت دارد.

1404/02/03
12:12:54
5.0 / 5
16
تگهای خبر: آموزش , ارتباطات و فناوری اطلاعات , اینترنت , تكنولوژی
این مطلب دیجیتالر را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت بینندگان دیجیتالر در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
دیجیتالر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات
دنیای دیجیتال در دستان شماست. دیجیتالر، همراه شما در دنیای فناوری اطلاعات