تدوین طرح رفع موانع اقتصاد دیجیتال با همکاری بخش خصوصی

تدوین طرح رفع موانع اقتصاد دیجیتال با همکاری بخش خصوصی به گزارش دیجیتالر، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای اظهار داشت: مقرر است مرکز پژوهش های مجلس طرح اولیه برای رفع مسایل و موانع اقتصاد دیجیتال عرضه نماید و بخش خصوصی هم در اینباره مشارکت کند.



علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین جزئیات از جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مورد پیشنویس طرح «رفع موانع اقتصاد دیجیتال» که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که در این خصوص و با حضور ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین افشین، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید شمس الدین حسینی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، و اعضای کارگروه اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال برگزار شد خیلی خوب بود قرار شد چنین روندی جهت بررسی موانع ادامه یابد.
وی اضافه کرد: ابتدا مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد در قسمت های مختلف اقتصاد دیجیتال و بخصوص برای بخش خصوصی عنوان شد و بخش رگولاتوری و حوزه تنظیم گری و تعددی که وجود دارد یا مشکل قانونی و کمبود قوانین در این عرصه عنوان شد، هم نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند و هم نمایندگان دولت و مرکز پژوهش های مجلس، خوشبختانه مشکلات موجود در قسمت های مختلف چه در قسمت زیرساختی و بخش های در ارتباط با فناوری مطرح و نهایتا قرار شد مرکز پژوهش های مجلس یک طرح اولیه برای حل موانع اقتصاد دیجیتال عرضه کند و بخش خصوصی هم نظر خویش را در این خصوص عرضه نماید.
حکیم جوادی در ادامه با اشاره به اینکه جلسه اول با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مورد رفع موانع اقتصاد دیجیتال خیلی خوب بود و امیدواریم این جلسات ادامه پیدا کند، خاطرنشان کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس قول داد این مورد را بسیار جدی دنبال کند تا مسایل و مشکلاتی که برای بخش های خصوصی در حوزه اقتصاد دیجیتال وجود دارد، کمتر شود.
وی در ادامه به مشکلات و موانع اقتصاد دیجیتال اشاره نمود و اضافه کرد: بحث حاکمیت و عدم یکپارچگی داده در این عرصه، بازبینی فرآیندها، تعامل مدیران برای همکاری بیشتر و حضور بخش خصوصی و خیلی از تصمیم گیری ها در مورد اقتصاد دیجیتال همچون موارد مورد بحث در جلسه کمیسیون اقتصاد مجلس بود.

حکیم جوادی به طرح رفع موانع اقتصاد دیجیتال اشاره نمود و اظهار داشت: طرح های مختلفی برای رفع موانع اقتصاد دیجیتال مطرح است اما باید توجه کرد که تسهیلگری، سرمایه گذاری بخش خصوصی و این که به پلت فرم ها بعنوان یک ثروت ملی نگاه شود، خیلی از مشکلات در اقتصاد دیجیتال را رفع می کند.

1404/02/06
10:10:01
5.0 / 5
9
تگهای خبر: ارتباطات و فناوری اطلاعات , دیجیتال , رایانه , ساخت
این مطلب دیجیتالر را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت بینندگان دیجیتالر در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
دیجیتالر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات
دنیای دیجیتال در دستان شماست. دیجیتالر، همراه شما در دنیای فناوری اطلاعات