دبیر ستاد توسعه زیست فناوری:

كاهش بودجه زیست فناوری، فعالیت های این حوزه را مختل می كند

كاهش بودجه زیست فناوری، فعالیت های این حوزه را مختل می كند به گزارش دیجیتالر دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: با كاهش 40 درصدی بودجه سالانه ستاد توسعه زیست فناوری در لایحه پیشنهادی سال آینده، خیلی از فعالیت های این حوزه در كشور مختل یا متوقف می شود.


مصطفی قانعی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار علمی ایرنا اضافه كرد: بودجه ستاد زیست فناری در سال 97، حدود 19 میلیارد تومان بوده است كه متاسفانه در لایحه بودجه پیشنهادی سال آینده با كاهش 40 درصدی، 13 میلیارد تومان در نظرگرفته شده است.
وی بیان كرد: هم اكنون با عنایت به نیروی انسانی متخصصی كه در این حوزه داریم، بطور قطع می توانیم محصولات ساخته شده در داخل را جای محصولات وارداتی در این حوزه قرار دهیم؛ اگر دولت بودجه های زیستی را به اندازه كافی و بر مبنای مدلی كه ستاد توسعه زیست فناوری ارائه كرده است، ارائه دهد، طی سال های آینده از خروج 200 تا 300 میلیون دلار ارز از كشور جلوگیری می شود.
قانعی خاطرنشان كرد: این امر صرفه اقتصادی بسیار خوبی برای دولت دارد؛ ستاد توسعه زیست فناوری همچون ستادهایی است كه نمی گوید از دولت پول می خواهیم، بلكه می خواهیم به دولت كمك نماییم و این امر را با تولید 22 قلم دارو اثبات نموده ایم.
وی اظهار داشت: در این ستاد فقط توسعه فناوری و تولید پیگیری می شود؛ ازاین رو هر كاهشی در بودجه این ستاد منجر به كاهش توسعه فناوری و تولید خواهد شد. در این حوزه مواردی مورد توجه قرار داده شده است كه به كشور وارد می شود و با كاهش بودجه و توقف فعالیت ها در این حوزه تداوم واردات را خواهیم داشت.
وی خاطرنشان كرد: تابحال با عنایت به فعالیت های صورت گرفته در این ستاد حدود یك میلیارد دلار از محل تولید داخل صرفه جویی ارزی شده است.
ستاد توسعه زیست فناوری یكی از 12 ستاد تحت نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
علمی ** 9340*1834


1397/11/05
19:47:59
5.0 / 5
4868
تگهای خبر: تولید , ساخت , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات