وای فای متهم ردیف اول در هك كاربران

وای فای متهم ردیف اول در هك كاربران دیجیتالر: اخیرا محققان و پژوهشگران امنیتی دریافته و اعلام نموده اند كه كدهای مخربی در تراشه های مربوط به مودم های وای فای وجود دارد كه امكان دسترسی هكرها به اطلاعات رد و بدل شده كاربران را می دهد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، مدت هاست كه محققان خیلی از امنیت ضعیف پروتكل های مودم های اینترنت بی سیم وای فای می گویند و همواره به كاربران وای فای اخطار می دهند كه به امنیت سایبری در مودم های خانه یا محل كارشان اطمینان نكنند. با عنایت به آنكه این روزها امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی كاربران از اهمیت خاصی برخوردار شده است، كاربران باید به مساله امنیت مودم های اینترنت وای فای توجه بیشتری نشان داده و از راهكارهای مختلفی برای افزایش ضریب ایمنی و حفاظت از حریم خصوصی خود بهره گیری كنند.
با عنایت به افزایش حملات سایبری، بدافزاری و سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه كاربران، خیلی از هكرها و مجرمان سایبری درصدد نفوذ به حساب های كاربری و دستگاه های الكترونیكی كاربران متصل به اینترنت هستند تا بتوانند با سو استفاده از اطلاعات آنها، به اهداف شوم خود دسترسی پیدا كنند.
تازه ترین اخبار و گزارش های انتشار یافته از آن حكایت می كند كه تراشه های موجود در دستگاه های مجهز به درگاه اتصال وای فای (WiFi) دارای كدهای مخرب و آلوده ای است كه بدون نیاز به تعامل با كاربر و بدون داشتن دسترسی مجاز بر روی دستگاه الكترونیكی موردنظر، هكرها و مجرمان سایبری قادر خواهند بود آنها را اجرا كرده و به اطلاعات شخصی كاربران موردنظر خود دسترسی یابند.
پیش تر هم كارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه امنیت سایبری خاطرنشان كرده بودند كه امنیت شبكه اینترنت وایرلس و بی سیم وای فای ( WiFi) تحت تأثیر تلاش هكرها و مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی كاربران متصل به اینترنت وای فای چندان امنیت بالایی نداشته و آنها قادر خواهند بود به تبلت، گوشیهای هوشمند و لپ تاپ های مجهز به اینترنت وایرلس وای فای نفوذ یافته و داده های موردنظر خویش را به سرقت ببرند.
این محققان و پژوهشگران امنیتی همینطور در این گزارش اعلام نموده اند با گسترش روز افزون دستگاه های الكترونیكی و گجت های هوشمند مجهز به اینترنت اشیا (IoT)، احتمال صدمه پذیری و نفوذ از راه وای فای بسیار بیشتر از پیش شده است ازاین رو پیش بینی می شود كه خیلی از این گجت های هوشمند به راحتی امكان دسترسی و نفوذ هكرها و مجرمان سایبری به حریم خصوصی افراد را می دهد.
آمار حملات سایبری و هك در سال های گذشته به اوج خود رسیده است و با عنایت به افزایش روزافزون حملات سایبری از جانب هكرها، كشورها و شركت های كوچك و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف این گونه حملات قرار گرفته و صدمه ها و خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند.



1397/12/09
16:07:30
5.0 / 5
4864
تگهای خبر: الكترونیك , اینترنت , دستگاه , سایبر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات