نتیجه برخورد ذرات آبستن خورشید به اتم های اتمسفر زمین

نتیجه برخورد ذرات آبستن خورشید به اتم های اتمسفر زمین به گزارش دیجیتالر به تازگی فیلمی انتشار یافته است كه در آن می توان نتیجه برخورد ذرات آبستن خورشید به اتم های اتمسفر زمین را مشاهده كرد.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا؛ هنگامی كه ذرات آبستن خورشید به اتم های اتمسفر زمین برخورد می كنند، سبب می شوند كه الكترون های داخل اتمها به حالتی با انرژی بالاتر منتقل شوند.
هنگامی كه الكترون ها به حالت انرژی كمتری باز می گردند، فوتون آزاد می كنند كه نتیجه آن نور است. این فرآیند سبب ایجاد شفق قطبی یا نورهای شمالی یا جنوبی زیبا می شود.
شَفَق قُطبی(Aurora) یكی از پدیده های جوی كرهٔ زمین است. شفق قطبی پدیدهٔ ظهور نورهای رنگین و متحرك در آسمان شب است و معمولاً در عرض های نزدیك به دو قطب زمین كه بر اثر برخورد ذرات باردارِ بادِ خورشیدی و یونیزه شدن مولكول های موجود در یون سپهر(یونوسفر) زمین به وجود می آید.
شفق های قطبی نورهای زیبایی هستند كه به صورت طبیعی در آسمان دیده می شوند. آنها در یونوسفر تشكیل می شوند و در سپیده دم قطبی قابل مشاهده هستند. در عرض جغرافیایی قطب شمال به آنها شفق های شمالی هم گفته می شود. به شفق های قطبی، نور قطب شمال هم گفته می شود چونكه آنها غالباً در نیم كرهٔ شمالی رویت می شوند و هرچقدر به قطب شمال نزدیك می شوید با عنایت به مجاورت با قطب مغناطیسی شمالی زمین احتمال بیشتری می رود كه بتوانید آنها را ببینید.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی نماید.
فایل آنرا از اینجا دانلود كنید: video/mp4

1398/05/13
19:51:31
5.0 / 5
5000
تگهای خبر: مرورگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات