پرورش نخستین گوشت آزمایشگاهی در فضا

پرورش نخستین گوشت آزمایشگاهی در فضا دیجیتالر: یك استارتاپ اروپایی اخیرا موفق شده تا نخستین گوشت آزمایشگاهی را در ایستگاه فضایی بین المللی كشت كند.


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، استارتاپ "الف فارمز"(Aleph Farms) برای نخستین بار كشت گوشت آزمایشگاهی را در شرایط گرانش پایین یا ریزگرانش خارج از جو زمین با موفقیت انجام داده است.
ریزگرانش یا میكروگرانش به شرایطی گفته می شود كه همانند بی وزنی و گرانش صفر(zero-g) است، با این تفاوت كه نیروی گرانش دقیقاً صفر نیست و مقدار كوچكی دارد.
این استارتاپ با انجام این آزمایش در ایستگاه فضایی بین المللی پتانسیل تولید مداوم مواد غذایی برای ماموریت های فضایی عمیق را در آینده آشكار كرد.
این آزمایش شامل ارسال سلول های گاوی به ایستگاه فضایی بین المللی(ISS) و استفاده از زیست چاپگر یا بیوپرینتر ۳بعدی برای كشت سلول ها به بافت ماهیچه ای در مقیاس كوچك بود. این شركت می گوید این نخستین بار است كه این پروسه در شرایط ریزگرانش انجام می شود.
"الف فارمز" یادآوری می كند كه این آزمایش اثبات مفهوم برای اثربخشی پروسه كشت سلول های گاوی برای نخستین بار است. نكته خاص این آزمایش این است كه این روش تولید گوشت بطور قابل توجهی از منابع طبیعی كمتری نسبت به دامداری های سنتی استفاده می نماید، به این معنا كه این یك استراتژی نظریه امكان پذیر برای تولید مواد غذایی در طول سفرهای فضایی طولانی است.
"دیدیه توبیا" بنیانگذار و مدیرعامل شركت "الف فارمز" می گوید: ما در فضا ۱۰ هزار یا ۱۵ هزار لیتر آب برای تولید یك كیلوگرم گوشت گاو در دسترس نداریم. این آزمایش مشترك نخستین گام مهم در جهت دستیابی به چشم انداز ما برای اطمینان از امنیت تامین غذایی برای نسل های آینده و در عین حال حفظ منابع طبیعی است.
در صورتیكه جایگزین های گوشت گیاهی نظیر "ورای گوشت"(Beyond Meat) و "برگرهای غیرممكن"(Impossible Burgers) هم اكنون روی بورس هستند، گوشت واقعی آزمایشگاهی هنوز به دنبال جا باز كردن در دنیای تجارت است.
تخمین زده می شود كه این نوع گوشت، بین ۳ تا ۱۰ سال راه دارد تا به قفسه های فروشگاه ها برسد.
"الف فارمز" بطور خاص در خط مقدم توسعه فناوری برای تولید نه تنها جایگزین محصولات گوشت كوچك بلكه تولید استیك های كامل آزمایشگاهی با شبیه سازی عطر، طعم، شكل، بافت و ساختار بافت ماهیچه های مختلف حیوانات مختلف است.




منبع:

1398/07/16
15:16:14
5.0 / 5
4891
تگهای خبر: تولید , ساخت , شركت , فروشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات