كشف پروتئینی جدید برای مقابله با پیری و سرطان
دیجیتالر: پژوهشگران ˮدانشگاه شفیلدˮ و ˮدانشگاه آكسفوردˮ بتازگی راه جدیدی را كشف كرده اند كه ممكنست به ترمیم دی ان ای كه مربوط به پیری، سرطان و حتی بیماری نورون حركتی است كمك نماید. كلید اصلی این راه در پروتئینی به نام TEX264 نهفته است.
به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا، پروتئین TEX۲۶۴ توانایی خوردن پروتئین های سمی را كه می توانند به دی. ان. ای بچسبند و به آن لطمه برسانند را دارد. این پروتئین می تواند نقش مهمی در جلوگیری از پیری، سرطان و بیماری های عصبی داشته باشد برای اینكه این موارد هنگام لطمه دیدگی دی. ان. ای رخ می دهند.
پروفسور "شریف الخمیسی" (Sherif El-Khamisy) از دانشگاه شفیلد اظهار داشت: عدم رفع لطمه دیدگی دی. ان. ای در ژنوم ما می تواند بر توانایی ما برای داشتن یك زندگی سالم در سنین بالا تأثیر بگذارد و همین طور ما را در مقابل بیماری های عصبی مانند بیماری نورون حركتی (MND) لطمه پذیرتر كند. ما امیدواریم كه با درك اینكه سلول های ما چگونه شكستگی های دی. ان. ای های مختلف را ترمیم می كنند، بتوانیم در رفع بعضی از این چالش ها و همین طور كشف روش های جدید درمان سرطان در آینده موثر باشیم.
حالا دانشمندان امیدوارند كه آنها بتوانند از این پروتئین جدید نه تنها برای محافظت از ما در مقابل پیری و بیماری های عصبی استفاده كنند بلكه راهی جدید برای درمان سرطان نیز پیدا كنند.
"كریتجان رامادان" (Kristijan Ramadan) از دانشگاه آكسفورد اظهار داشت: كشف TEX۲۶۴ درك فعلی ما را در مورد چگونگی ترمیم سلولها ژنوم بطور قابل توجهی تغییر می دهد و میتواند به ما در توسعه راهی نوین برای مقابله با پیری، سرطان و تخریب سلول های عصبی كمك نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب