یك روز پس از كشف نشانه های حیات در زهره
روس ها سیاره زهره را مال خود دانستند!
به گزارش دیجیتالر رئیس سازمان فضایی روسیه با بیان پروژه ای معروف به ˮما معتقدیم زهره یك سیاره روسی استˮ اعلام نمود كه این كشور می خواهد به صورت مستقل به اكتشاف این سیاره بپردازد.
به گزارش دیجیتالر به نقل از یورونیوز، یک گروه بین المللی از ستاره شناسان روز دوشنبه اعلام نمودند که یک نشانه شیمیایی(ماده فسفین) در جو سیاره زهره یافته اند که می تواند با وجود حیات در این سیاره ارتباط داشته باشد.
بعد از اعلام رسمی این خبر، روسیه اعلام نمود که می خواهد به صورت مستقل به کشف و بررسی این سیاره بپردازد.
باآنکه که نشانه های حیات کشف شده در زهره آنقدر قوی نیست که وجود زندگی را در زهره تایید کند اما این گروه بین المللی از پژوهشگران اظهار داشتند که آنها هر منبع شناخته شده دیگری را که شاید ماده شیمیایی معروف به "فسفین"(Phosphine) را تولید نماید، رد کرده اند.
فسفین در زمین، توسط ارگانیسم هایی تولید می شود که برای زنده ماندن به اکسیژن نیازی ندارند و یا می توان آنها در آزمایشگاه به وجود آورد. ستاره شناسان طی سال های اخیر، این مورد را مطرح کرده اند که فسفین می تواند یک نشانه شیمیایی باشد که با فرآیندهای بیولوژیکی سیارات فراخورشیدی در ارتباط می باشد.
"دیمیتری زوگوزین"(Dmitry Rogozin) رئیس سازمان فضایی روسیه(روسکاسموس) اظهار داشت: ما یک پروژه ملی را تحت عنوان "ما معتقدیم که زهره یک سیاره روسی است"، آغاز خواهیم کرد.
روسکاسموس طی اطلاعیه ای تصریح کرد کرد که نخستین مأموریت ها برای اکتشاف زهره توسط اتحاد جماهیر شوروی انجام شده است.
این سازمان اعلام نمود: فاصله اتحاد جماهیر شوروی و رقبای آن در تحقیقات پیرامون سیاره زهره آنقدر زیاد بود آمریکا، سیاره زهره را "سیاره شوروی" نامید.
روسها مدعی هستند که مواد گسترده ای دارند که نشان داده است برخی اجرام در سطح ونوس تغییر مکان داده اند یا می توانند زنده باشند. باآنکه این فرضیه ها هنوز تایید نشده است.
این پروژه ملی روسی علاوه بر پروژه ای است که "Venera-D" نام دارد و در آن روسها پیرامون تحقیقات درباره "زهره" با سازمان فضایی آمریکا(ناسا) همکاری می کنند.
گزارش های اولیه حاکی از آن بود که روسیه می خواهد در پروژه اکتشاف ونوس، همکاریهای بین المللی نداشته باشد ولی بعد از آن اعلام نمود که برای این بررسی ها به جز پروژه Venera-D یک پروژه مستقل در نظر می گیرد.
روسکاسموس اعلام نمود که آنها قصد دارند خاک و اتمسفر سیاره زهره را در کنار "فرآیندهای تکاملی ونوس که ظاهرا متحمل فاجعه آب وهوایی در رابطه با اثر گلخانه ای شده است" مطالعه کنند.
منبع: digitaler.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب