درآمد ماهیانه ۱۲۰۰ دلار با اهدای مدفوع!

درآمد ماهیانه ۱۲۰۰ دلار با اهدای مدفوع! دیجیتالر: یک شرکت زیست فناوری آمریکایی که درحال کار بر روی توسعه درمان برای یک عفونت وحشتناک است، ماهیانه 1200 دلار برای اهدای مدفوع به افراد پرداخت می کند!


به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، یک شرکت زیست فناوری آمریکایی واقع در ماساچوست به نام "سرس تراپیوتیکس"(Seres Therapeutics) بمنظور کشف درمان های جدید برای یک عفونت شدیدT در ازای اهدای مدفوع ماهیانه ۱۲۰۰ دلار پرداخت می کند.
این شرکت درحال توسعه یک درمان برای مهار عفونت قابل عود کردن یا بازگشتی "کلستریدیوم دیفیسیل" است که به مقدار زیادی مدفوع انسانی نیاز دارد.
این عفونت باکتریایی ناشی از باکتری "کلستریدیوم دیفیسیل " است که با تولید سم موجب ایجاد علایم می شود. این باکتری ها بطور طبیعی درون روده ها زندگی می کنند ولی هنگامی که سایر باکتری های طبیعی ساکن روده در اثر مصرف مقدار بالای آنتی بیوتیک ها از بین می روند، این باکتری ها ایجاد "انتروکولیت" می کنند. این امر تعادل باکتریایی درون روده را برهم می زند. این بیماری به طور معمول بعنوان عارضه ای از جراحی بروز می کند.
"انتروکولیت با غشای کاذب" یا "انتروکولیت سودو مامبرانو" یک بیماری شدید و نادر مربوط به روده باریک و بزرگ است. این عارضه به طور معمول ۷-۵ روز بعد از جراحی های وسیع گوارش و درمان آنتی بیوتیکی در یک فرد گرفتار ناتوانی عمومی پیش از جراحی بروز می کند و مشخصه آن التهاب و مرگ بافتی غشای پوشاننده سطح داخلی روده و لایه عمقی روده ها است.
اسهال(گاهی خونی) همراه با انقباضات شکمی، تب، بالا بودن تعداد گلبول های سفید در آزمایش خون، افت فشار خون گاهی تا حد شوک، همراه با نبض های ضعیف و ضربان قلب سریع، تهوع و استفراغ، عدم آگاهی به موقعیت از علایم این بیماری است. این علایم ممکنست در طول درمان آنتی بیوتیکی یا یک تا ۱۰ روز بعد از قطع آن بروز کند.

پرداخت پول در ازای اهدای مدفوع به افراد سالم ۱۸ تا ۵۰ ساله
این شرکت در اطلاعیه ای در سایت خود آورده است: اگر یک بزرگسال سالم با سن ۱۸ تا ۵۰ سال هستید، ممکنست واجد شرایط دریافت پاداش ماهیانه ۱۵۰۰ دلاری برای اهدای مدفوع خود باشید. این مبلغ ممکنست بسته به شهر محل سکونت شما متفاوت باشد و ممکنست تغییر کند.
در سایت این شرکت آمده است که مشارکت افراد در این پروژه می تواند به پیشرفت های آینده در مقابله با عفونت ها و اختلالات گوارشی کمک نماید و مستقیماً به جمعیت بیماران نیازمند خدمات رسانی، کمک می نماید.
این پروژه "گودنیچر"(GoodNature) نام دارد و به دنبال افراد سالمی است که حرکت و رفتار منظم روده دارند، وزن طبیعی دارند، سیگار نمی کشند و حامله نیستند و همین طور سابقه بیماریهای گوارشی یا سوءمصرف الکل یا مواد مخدر ندارند.
مسئولان این شرکت می گویند هم اکنون ۱۵۰ متقاضی اهدای مدفوع دارند که آنها را در یک نمایشگاه ثبت نام کرده اند. این اهداکنندگان حالا باید چندین غربالگری را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که میکروبیوم آنها حاوی باکتری های مورد نیاز برای درمان مورد نظر است. این شرکت به دنبال اهداکنندگان ثابت و منظمی است که بتواند به آنها در ادامه این مسیر اعتماد کند.
این شرکت با مدفوع های اهدایی چه می کند؟
"سرس" این مدفوع های جمع آوری شده انسانی را آزمایش می کند و سپس از آن برای مهندسی و توسعه یک داروی خوراکی برای درمان عفونت مذکور استفاده می نماید. این شرکت این کار را با بهره گیری از باکتری های سالم موجود در مدفوع اهداکنندگان انجام می دهد که می توانند روده بیمار را باردیگر پر کنند و از ظهور مجدد چنین عفونت هایی جلوگیری نمایند.
این در حالی است که باتوجه به آمار انتشار یافته از مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای آمریکا، عفونت "کلستریدیوم دیفیسیل" مسئول نیم میلیون بیماری در ایالات متحده در هر سال و سالیانه نزدیک به ۳۰ هزار مرگ است.
این شرکت حالا به دنبال تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای توسعه درمان خود است. در صورتیکه پروژه خودرا از سال ۲۰۱۹ آغاز نموده است.
در این میان، شرکتی به نام "سید هلث"(Seed Health) با ایجاد یک پایگاه داده از مدفوع ها برای آموزش هوش مصنوعی، به پژوهشگران کمک می نماید تا درک بهتری از مدفوع داشته باشند. آنها برای انجام این کار، از داوطلبان درخواست کرده اند که تصاویری از مدفوع خودرا همراه با اطلاعاتی در مورد چرخه مدفوع خود ارسال نمایند.
در عین حال در سال ۲۰۲۱، پروژه ای در کره جنوبی افتتاح شد که طی آن، دانشجویان مدفوع خودرا در ازای دریافت ارزهای دیجیتال اهدا کردند تا بتوانند پایگاه داده دانشگاه خودرا تقویت نمایند.




منبع:

1401/01/07
12:23:48
5.0 / 5
751
تگهای خبر: آموزش , تولید , جراحی , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
دیجیتالر
digitaler.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیتالر محفوظ است

دیجیتالر

معرفی محصولات دیجیتال و فناوری اطلاعات