پیش بینی احتمال مبتلاشدن به عوارض طولانی مدت کووید ۱۹ با یک آزمایش
دیجیتالر: نتایج آخرین مطالعه پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن نشان میدهد آزمایش خونی که افراد در زمانی که مبتلا به کووید-19 هستند، انجام می دهند، می تواند پیش بینی نماید که آیا احتمال مبتلاشدن به مشکلات سلامتی طولانی مدت بعد از بیماری در این افراد وجود دارد یا خیر.
به گزارش دیجیتالر به نقل از ایسنا و به نقل از اسکای، نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد آزمایش خونی که افراد در هنگام مبتلاشدن به کووید-۱۹ انجام می دهند، می تواند پیش بینی نماید که آیا احتمال مبتلاشدن به مشکلات سلامتی طولانی مدت برای آنها وجود دارد یا خیر.
پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن در این مطالعه سطوح بیش از ۹۰ پروتئین خون را در ۵۴ کارمند بخش مراقبت های بهداشتی مبتلا به کووید-۱۹ و یک گروه کنترل شده از کارکنان سالم را بررسی و با یکدیگر مقایسه کردند.
آنها دریافتند که چندین پروتئین بطور شایان توجهی تا ۶ هفته، حتی در افرادی که علایم خفیف دارند، مختل می شوند.
پژوهشگران پیش بینی کردند که ۲۰ نفر از آنها علایم پایداری را تا یک سال بعد تجربه خواهند کردند که بیشتر آنها با فرآیندهای ضد لخته شدن و ضد التهابی مرتبط بودند.
پژوهشگران سپس از یک الگوریتم هوش مصنوعی (AI) برای اسکن پروتئین ها در نمونه های خون استفاده کردند و با موفقیت ۱۱ کارمند بخش بهداشتی را که علایم کووید طولانی مدت در آنها وجود داشت، شناسایی نمودند.
دکتر وندی هیوود(Wendy Heywood)، یکی از پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن، اظهار داشت: اگر بتوانیم افرادی را که احتمال مبتلاشدن به کووید طولانی مدت را دارند، شناسایی نماییم، راه به روی توسعه آزمایش های درمانی مانند داروهای ضد ویروسی در این مرحله اولیه هموار می شود.
دیگر پژوهشگران این مطالعه گفتند که آزمایش خون باید در یک مطالعه بزرگتر تأیید شود تا مطمئن شوند که الگوریتم هوش مصنوعی به درستی کار می کند.
یافته های این مطالعه در مجله "Lancet eBioMedicine" منتشر گردید.
منبع: digitaler.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب